Augusti – dec 2018

2018-12-14

Inget större har givits oss människor än den person vars födelsedag vi firar 24 dec. Åt alla som tar emot Honom ges rätten att kallas Guds Skaparens barn. Vem förstår detta stora? Inte många men genom vår tro på Jesus blir det en levande verklighet för oss. Som dessutom är helt sann. Jordens grundvalar skakar, hoten är många. Se därför till att du tar emot Herrens räddande hand i tid. Hans Rike ska vara en evighet. Det är din räddning, kära medmänniska. Ingen annan räddning finns men den är given till alla som tar emot den. Julen handlar om Jesu Kristi födelse inget annat, bara detta största.

181214 Det största som hänt mänskligheten ska snart firas

2018-12-07

2 Advent. Dagen då vi firar Herrens ankomst och födelse närmar sig. Det var inte bara människan Jesus som föddes hit det var också gudomligheten Jesus som kom. Men med det kom också Guds Rike. genom Jesus är vi medborgare där. Advent betyder väldigt mycket för oss. Den absolut största gåvan från Himlen kom då. Inget större har har mänskligheten hittills fått.

Advent och julen handlar om detta stora, Jesu födelse. Inget annat bara detta enda men övermäktigt underbart stora. Herrens räddning är kommen.

181207 Jesus och Guds Rike föddes till denna jord

 

2018-11-30

Advent....den tid då vi samlar oss för att bli påmind om att Jesus, Frälsaren är född till jorden. Oss till räddning. Ordet Advent betyder Herrens ankomst. Så vi kristna kommer ihåg Jesu födelse och väntar på Hans andra tillkommelse. Israels folk väntar på Messias. Vilken enorm kärlek Gud fadern visat oss då Han lät sin enfödde Son komma till jorden. Vilken fantastisk dag då han kommer igen till räddning för alla sina barn och sitt egendomsfolk. Denna kväll fick handla lite om advent, lite om några tidstecken och öppna funderingar. Varsågod:

181130 Advent väntan på Jesu återkomst

 

2018-11-23

Många av oss bär på onödig tyngd på våra axlar. Dåligt samvete och svårigheter att avgöra vad som är gott eller ont gör saken bara värre. Men Jesus har givit oss möjligheter att underlätta våra liv i denna svåra tid. Att förnyas i tanke och sinnevärlden lättar många bördor. Denna kväll ville Herren skulle handla om just det.

181123 Förnyelsen hos Herren ger dig kraft och frid

 

2018-11-16

En lång kväll med undervisning kring någon detaljfråga kring uppryckandet. Detta följt av en öppen och uppsluppen diskussion. Man skulle kunna säga att de fösta 30 min ca är undervisning och resten frågor och diskussion.

181116 Uppryckandet med lättsam diskussion efter

 

Vittnesbörd om en komisk situation med missförstånd och konstiga slutsatser.

181116 Senkommen förklaring till tidigare udda klädval

 

2018-11-09

Guds familj:  judarna Israel och de kristna går en härlig framtid till mötes. De som vill utrota eller förfölja Guds familj bör tänka sig för. Det är själva Skaparen de utmanar. Ingen kan besegra Herren Vår Gud.

181109 Judar Israel och kristna är Guds älskade ögonsten

 

2018-11-02

HM Konungens slogan är "För Sverige i Tiden". Om du vill vara för Sverige i denna tid så kan du få mycket nytta av vad som finns i denna inspelning. Herren ropar på sitt folk.

181102 Kom tillbaka till Mig , säger Herren

 

2018-10-26

Solen drivs av sina inre kärnreaktioner. Vinden drivs av sin strävan att utjämna temperaturskillnader och tryckskillnader. Månen och allt som rör sig i rymden drivs av gravitationsförhållanden, tröghetslagar, centrifugalkrafter osv. Träden drivs av solen genom fotosyntesen. Allt drivs alltså av någonting. Bilarna drivs av bensin eller diesel. Vad händer om jag tankar diesel i en bensinbil?......tja det tar stopp väldigt fort. Vad drivs vi människor av då? Vi behöver näring och kraft vi också. Tyvärr har människan möjligheter att välja själv delvis. Det innebär att vissa av oss drivs av fruktan, fördomar, självförverkligande och annan ondska. Hos Jesus däremot får du möjligheten att få det rätta drivmedlet i tanken, nämligen kärlek. Det är vad Skaparen en gång tänkte att vi skulle ha som drivmedel i våra liv. Låt oss då gå till den rätta källan för att tanka. Vi går till korset och Jesu Kristi fullbordade frälsningsuppdrag.

181026 Leva av fruktan eller gå med Jesus

 

2018-10-19

Tänk att vi alltid kan få gå till Jesus

181019 Gå till korset Gå till Jesus

 

2018-10-12

Oj vad vi behöver Jesus och den Helige Ande idag. Om DHA fått råda i kristenheten har det mesta sett mycket bättre ut idag än vad verkligheten visar. Men många avledningsmanövrar har skett från mörkret så många har följt en annan väg. Jesus och hans korsväg är den enda räddning som finns.

181012 ......utan låt er istället uppfyllas av DHA

2018-10-05

Jesus, Kärleken, Livet, Korset och Sanningen är intimt förknippad med varandra. Herren vill leva med oss och ge oss vad vi behöver och saknar. Korset och Hans Golgata-gärning är startpunkten och förutsättningen för det. Det är till korset Herren vill att vi  ska återvända nu i dessa sista tider.

181005 Utan kärlek inget liv. Utan kors ingen kärlek

 

2018-09-28

Herren kommer på nytt till bygden. Han har erbjudit de befintliga kristna att på nytt få tillgång till Korsets Kraft. Jesu fullbordade gärning ger dig syndaförlåtelse, rening från orättfärdighet, upprättelse osv. Du får tillräkna dig Hans rättfärdighet så slipper du kämpa med din egen. Vid Korsets fot har Jesu blod runnit för dig. Hans uppståndelsekraft finns där fortfarande. Vem vill inte gå dit? Herren står emot de högmodiga med de ödmjuka ger Han nåd.

När du i sanning ödmjukar dig inför Herren så kommer Han att upphöja dig. De som går till Korset blir den räddade och räddande församlingen i de sista tiderna.

180928 Herren ger de ödmjuka nåd

2018-09-21

För många av oss väntar en uppbygglig tid trots allt mörker. Herren har planer, planer som börjar vid Kristi kors och Hans fullbordade gärning på Golgata

180921 Att delta i Herrens försonande kraft

 

2018-09-14

Goda nyheter. Herren startar något nytt men välkänt. Detta bekräftades även inom Sundsgruppen denna kväll. Underbar närvaro av Herren som gav hopp om att många fler ska få del av Herrens goda. Varsågod

180914 Goda nyheter Herren startar något nytt

 

2018-09-07

Det stora valet

Valtider. Nu får vi gå och rösta. Vi får möjligheten att välja regering. Demokratin är bra men kan vi få välja vad som helst? Kan vi verkligen välja att barnen, pojkarna och flickorna, inte längre ska få behålla sin könsidentitet. I början på inspelningen så hade jag pratat om att detta förakt mot Skaparen var avskyvärt. Det finns alltså nu förskolor i Sverige som berövar barnen deras rätt att vara pojkar och flickor. Det ska inte längre vara han eller hon utan alla ska kallas hen. Jag läste om krafterna och makterna i himlarymderna och att det var därifrån detta avskyvärda kom. Tyvärr så är de första 20 minuterna borta från inspelningen. Jag glömde helt enkelt att slå på den. Förlåt mig för det. Det blev lite hoppigt i inspelningen denna gång. Men Sundsgruppen är igång igen så jag lägger ut denna inspelning ändå.

180907 Det stora valet